Hírek
2 ezüst 3 bronzérem az első A kategóriás ranglistaversenyen.
2012-09-10 11:46:44
A hétvégén Budapesten, a Honvéd Zrínyi SE rendezte meg a 15 és 19 éven aluliak első „A” kategóriás ranglistaversenyét.
Az Albatoll csapatát Antal Erika, Kálmán Péter, Mórocz Ákos, Simon Gergő (U15), Pálfi Dávid (U 19) képviselték.
Az évad első versenyén izgalmas mérkőzéseket játszottak játékosaink és szép sikereket értek el, ami biztató lehet az idei szezonra. 
Bővebben:
 
 Mórocz Ákos egyesben és párosban is döntőzött és a verseny végére maximálisan el is fáradt, de mind egyesben, mind fiú párosban még az aranyérem megszerzéséhez is közel állt, végül két ezüstéremmel zárta a versenyt.
Kálmán Péter szintén jó játékkal jutott be egyesben az elődöntőbe, ahol szintén pécsi ellenfelétől, a későbbi győztes Pytel Gergőtől kapott ki és bronzérmet szerzett.
Párosban Péter Ákossal izgalmas 3 szettes mérkőzésen kapott ki a döntőben a pécsi riválisoktól, és ezúttal a Szenjai –Pytel duó nyert. Az ezüstérem és a jó játék így is nagy örömre adott okot a verseny végén.
Antal Erika egyesben nehezebb kezdés után, magabiztosan jutott el az elődöntőig, ahol Major Zitát (SISE) már nem sikerült legyőznie, így bronzéremmel zárta a versenyt.
Sajnos Erika a lány páros előtt a pályán kívül egy rossz lépést követően megsérült és sérülten játszotta le a páros mérkőzéseket Hircze Nórával (Fehérvár BSE). Az elődöntőben szoros mérkőzésen maradtak alul a Major – Sándorházi kettős ellen és így itt is bronzéremmel zárták a versenyt.
Simon Gergő először indult országos ranglistaversenyen, ahol a cél a tapasztalatszerzés és a tisztes helytállás volt. Egyből az első mérkőzés izgalmasan alakult, ahol Gergőnek volt esélye hogy szettet is nyerjen, de ez sajnos nem sikerült szegedi ellenfele ellen, ahol szoros mérkőzésen kapott ki.
Második mérkőzésén a későbbi győztessel került össze, aki még túl erős volt Gergő számára.
Pálfi Dávid a 19 éven aluliak mezőnyében első mérkőzésén erős ellenfelet kapott Szécskay Manó (H Zrinyi) személyében. Az egyenes kieséses versenyben Dávid sok jó labdamenetet játszott. A második szettben az eredményt is sikerült szorossá tenni, de ez kevés volt a győzelemhez. Végül a verseny későbbi győztese nyert két szettben.
 


Hozzászólások
Hozzászólok
 
Még nem volt hozzászólás.17 ÉVE A FEHÉRVÁRI FIATALOKÉRT!

- NEMZETKÖZI SZINTŰ UTÁNPÓTLÁS NEVELŐ MUNKA
 
- SAJÁT NEVELÉSŰ KOROSZTÁLYOS BAJNOKOK, VÁLOGATOTTAK
 
- EREDMÉNYEINKRE BÜSZKE LEHET SZÉKESFEHÉRVÁR  


Partnereink
WEBOLDALUNK AZ NCA PÁLYÁZAT TÁMOGATÁSÁVAL ÚJULT MEG 2009 Szeptembertől
 
 
 fehervar.gif
 
multialarm.jpg
 
 
inweb_logo.jpg
 
kontrasztdigital.gif
 
fehervari_sielok_logo__keretnelkuli.png
  
 yonex_logo.jpg
 
fehervarihirek.jpg
 
 
 
 


 
 
 
Magyar English INweb Informatika