Hírek
Acélváros Kupa U 15
2011-09-21 19:49:31
Az elmúlt hétvégén megkezdődött a fiatal tollaslabdázók idénye is Dunaújvárosban.
A 15 éven aluliak mezőnyében Antal Erika, Kömives Dóra, Pál Veronika és Mórocz Ákos, a 19 éven aluliaknál Pálfi Dávid képviselte az Albatoll csapatát
 
U 15-ös fiúknál Mórocz Ákos első mérkőzését még megnyerte a csoportjában budapesti ellenfele ellen, de utána az idősebb Kálfalvy Dánielt és Hircze Leventét már jó játékkal sem sikerült legyőznie, így nem jutott tovább a csoportjából.
A lányoknál egyesben ezúttal Antal Erika lett a legeredményesebb, aki 2. helyen végzett. Kömives Dóra és Pál Vera bronzérmet szerzett. Mindhárom lány a későbbi győztes Kaszás Rebekától is kikapott. Vera és Dóri szoros csatában kapott ki Erikától.
Lány párosban kevesen indultak viszont annál izgalmasabb volt a párharc a csapatok között. Pál Veronika – Hircze Nóra (Ezerjó SE) lett ezüstérmes. Kömives Dóra - Antal Erika végül 3. helyen végzett.
U 19-ben Dávidnak nehéz dolga volt, hiszen egyesben a pécsi Gradwohl Dániellel játszott, aki nagyobb rutinnal rendelkezik. Ez az eredményben is megmutatkozott és Dávidnak nem sikerült a továbbjutás. Párosban Fekete Gáborral (Danubius) indult, de itt sem sikerült a rutinosabb ellenfeleket legyőzniük.
 
 


Hozzászólások
Hozzászólok
 
Még nem volt hozzászólás.17 ÉVE A FEHÉRVÁRI FIATALOKÉRT!

- NEMZETKÖZI SZINTŰ UTÁNPÓTLÁS NEVELŐ MUNKA
 
- SAJÁT NEVELÉSŰ KOROSZTÁLYOS BAJNOKOK, VÁLOGATOTTAK
 
- EREDMÉNYEINKRE BÜSZKE LEHET SZÉKESFEHÉRVÁR  


Partnereink
WEBOLDALUNK AZ NCA PÁLYÁZAT TÁMOGATÁSÁVAL ÚJULT MEG 2009 Szeptembertől
 
 
 fehervar.gif
 
multialarm.jpg
 
 
inweb_logo.jpg
 
kontrasztdigital.gif
 
fehervari_sielok_logo__keretnelkuli.png
  
 yonex_logo.jpg
 
fehervarihirek.jpg
 
 
 
 


 
 
 
Magyar English INweb Informatika