Hírek
1 ezüst és 1 bronzérem Dunaújvárosból
2011-11-01 11:53:30
Serdülő és ifjúsági versenyzők játszottak a hétvégén Dunaújvárosban országos ranglista versenysorozat 2. fordulójában.
 
Az U19-es kategóriában Pálfi Dávid fiú egyesben, fiú párosban és Pál Veronikával vegyes párosban indult, míg az U15ös korosztályban Antal Erika, Pál Veronika, Mórocz Ákos és Kálmán Péter léptek pályára egyesben és egynemű páros számokban. Sajnos Kömives Dóra a verseny előtti héten az iskolájában megsérült, így ranglistavezetőként nem indulhatott a versenyen.
A verseny első részében a 19-es vegyes párosok léptek pályára, ahol Vera és Dávid a hazaiak párosát győzte le két játszmában majd az első kiemelt ellenfelüktől kaptak ki csoportjukban. Az elődöntőben pécsi ellenfelüktől kaptak ki, végül bronzérmet szereztek.
A fiúk közül Dávid hajdúszoboszlói Nagy Bencétől kapott ki két szettben, Ákos nehéz csoportba került, ahol ezúttal nem sikerült győznie, Péter csoport másodikként jutott tovább, ahol a legjobb 8 között a későbbi győztes Madarász Tamástól kapott ki.
A lányoknál Vera és Erika is csoport másodikként jutott tovább a legjobb 8 közé, ahol már nem sikerült továbbjutniuk.
Egynemű párosban U 19-ben Dávid Nagy Martinnal (Bodajk) izgalmas 3 szettben maradt alul pécsi ellenfelük ellen. U 15ös fiúknál Ákos és Péter egyből a későbbi győztes Szerecz Márton – Kálfalvy Dániel duóval kerültek szembe. A második szettben jó játékkal sikerült meglepniük ellenfelüket, de végül 22-20-ra vesztettünk.
Vera és Erika az első két mérkőzésüket is lazán nyerték, amivel egészen a döntőig jutottak. Az este 9 óra után kezdődött döntőben kicsit figyelmetlenül kezdték a játékot, ahol a 2. szett hozott némi izgalmat, amit 22-20 arányban vesztettünk el a Madarász Réka – Hircze Nóra duó ellen.
 
 


Hozzászólások
Hozzászólok
 
Még nem volt hozzászólás.17 ÉVE A FEHÉRVÁRI FIATALOKÉRT!

- NEMZETKÖZI SZINTŰ UTÁNPÓTLÁS NEVELŐ MUNKA
 
- SAJÁT NEVELÉSŰ KOROSZTÁLYOS BAJNOKOK, VÁLOGATOTTAK
 
- EREDMÉNYEINKRE BÜSZKE LEHET SZÉKESFEHÉRVÁR  


Partnereink
WEBOLDALUNK AZ NCA PÁLYÁZAT TÁMOGATÁSÁVAL ÚJULT MEG 2009 Szeptembertől
 
 
 fehervar.gif
 
multialarm.jpg
 
 
inweb_logo.jpg
 
kontrasztdigital.gif
 
fehervari_sielok_logo__keretnelkuli.png
  
 yonex_logo.jpg
 
fehervarihirek.jpg
 
 
 
 


 
 
 
Magyar English INweb Informatika