Hírek
U 15 OB lány páros arany és bronzérem.
2012-04-15 22:12:54
 A hétvégén Debrecenben rendezték meg a 11-15-19 éven aluli tollaslabdázók Országos Bajnokságát.
A versenyen Antal Erika, Kömives Dóra, Pál Veronika, Kálmán Péter, Mórocz Ákos (U 15) Pálfi Dávid (U 19) képviselték az Albatoll színeit.
 
 A 15 éven aluliaknál a fiú és lány egyesekben is minden játékosunk továbbjutott a csoportjából. Ezután izgalmas mérkőzések következtek, de végül nem sikerült senkinek a legjobb négy közé jutnia.
U 19-ben Dávidnak egyesben nem sikerült továbbjutnia az első fordulón, ahogy vegyes párosban Kömives Dórával és fiú párosban Gerendai Károllyal is az első fordulóban estek ki a további küzdelmekből.
U 15 fiú párosban Ákos és Péter az első fordulóban győzött, majd a későbbi ezüstérmes, Hircze L.(Ezerjó SE) – Madarász T. (OSC) párostól kaptak ki.
A lányoknál Vera Major Zitával (OSC) és Dóri Erikával is simán jutottak tovább az első fordulón, majd a 4 között egymás ellen 3 izgalmas szettben vívtak nagy csatát a döntőbe jutásért, ami ezúttal Erikának és Dórinak sikerült. Veráék bronzérmesek lettek.
A döntőben a fehérvári lányok 2 izgalmas szettben győzték le a nyíregyházi Bukoviczki testvérpárost és ezzel a 13-as sikerük után megszerezték második közös Országos Bajnoki címüket.
Így tovább… Hajrá Albatoll!


Hozzászólások
Hozzászólok
 
Még nem volt hozzászólás.17 ÉVE A FEHÉRVÁRI FIATALOKÉRT!

- NEMZETKÖZI SZINTŰ UTÁNPÓTLÁS NEVELŐ MUNKA
 
- SAJÁT NEVELÉSŰ KOROSZTÁLYOS BAJNOKOK, VÁLOGATOTTAK
 
- EREDMÉNYEINKRE BÜSZKE LEHET SZÉKESFEHÉRVÁR  


Partnereink
WEBOLDALUNK AZ NCA PÁLYÁZAT TÁMOGATÁSÁVAL ÚJULT MEG 2009 Szeptembertől
 
 
 fehervar.gif
 
multialarm.jpg
 
 
inweb_logo.jpg
 
kontrasztdigital.gif
 
fehervari_sielok_logo__keretnelkuli.png
  
 yonex_logo.jpg
 
fehervarihirek.jpg
 
 
 
 


 
 
 
Magyar English INweb Informatika