Hírek
Lendava nemzetközi verseny U 15-19
2012-04-26 12:48:37
A hétvégén Szlovéniában járt az Albatoll. A Lendva Ezüstlabdája kupán U15-ben Kömives Dóra és Pál Veronika, míg U19-ben Pálfi Dávid képviselte a csapatot.
 
Pénteken az egyéni csoportmérkőzesekkel kezdődött a verseny. A tizenöt éven aluli lányoknál Kömives Dóra szoros mérkőzésen kapott ki első ellenfelétől, majd a második meccsen sikerült győzelmet aratnia, így megadva magának az esélyt a továbbjutásra. A szombati nap nagyon izgalmasan kezdődött. Dóri szoros játszmában veszített, majd a második szettben magabiztos játékkal kiegyenlített. A döntő játszmában Dóri összeszedettsége és jó játéka ellenére alul maradt a szlovén játékos ellen (aki később második helyen végzett) így sajnos nem jutott tovább a csoportból.
Pál Veronika győzelemmel indított, majd a második mérkőzést hosszabbításban veszítette el szlovén ellenfelével szemben. A második nap Vera remek játékkal győzött, így továbbjutott a csoportból. A legjobb négy közé jutásért egy szlovén lánnyal játszott, akitől szoros két szettben, de sajnos kikapott.
Az U19-es fiúknál Pálfi Dávid nehéz sorsolást kapott. A csoportban összekerült a második kiemelttel,de remekül teljesített. Az első meccsén Dávid végig tartotta a lépést ellenfelével, majd mind az első-, mind a második szetben 15-15 után a szlovén játékos teljesen átvette az irányítást. Végül Dávid 17-21,16-21 arányban veszítette el a mérkőzést.
A szombati nap Dávidnak nehezebben indult. Osztrák ellenfele ellen nehezebben rázódott bele a játékba, de aztán a kezdeti pontatlanság után sikerült összeszednie magát. Bár a győzelem elmaradt, nagyon jó mérkőzést tudott játszani a későbbi második helyezettel. Sajnos így nem sikerült a továbbjutás.
A tizenkilenc éven aluli fiúknál párosban Pálfi Dávid korábbi ellenfelével került össze. A fiúk a legjobb 8 között estek ki.
U15 lány párosban a Kömives-Pál páros magabiztosan nyerte a kezdeti mérkőzéseket. A legjobb négy között izgalmas három szettben sikerült legyőzniük szlovén ellenfelüket.
A döntőben Vera és Dóri remekül indítottak, azonban az utolsó pontot a szlovén páros ütötte be. Így a lányok második helyen végeztek.
A hangulat egész hétvégén remek volt, mind a versenyen és a versenyen kívül is. Szerencsére az idő is nekünk kedvezett így a szabadidőnkben bebarangoltuk a várost. Sajnálom,hogy a többiek nem jöttek el, mind a verseny, mind pedig a társaság szempontjából. Remek hétvége volt! :) (képek a galériában és a facebookon az albatoll fénykép albumában)
 
Gratulálunk! További sok sikert!
 
BZ
 


Hozzászólások
Hozzászólok
 
Még nem volt hozzászólás.17 ÉVE A FEHÉRVÁRI FIATALOKÉRT!

- NEMZETKÖZI SZINTŰ UTÁNPÓTLÁS NEVELŐ MUNKA
 
- SAJÁT NEVELÉSŰ KOROSZTÁLYOS BAJNOKOK, VÁLOGATOTTAK
 
- EREDMÉNYEINKRE BÜSZKE LEHET SZÉKESFEHÉRVÁR  


Partnereink
WEBOLDALUNK AZ NCA PÁLYÁZAT TÁMOGATÁSÁVAL ÚJULT MEG 2009 Szeptembertől
 
 
 fehervar.gif
 
multialarm.jpg
 
 
inweb_logo.jpg
 
kontrasztdigital.gif
 
fehervari_sielok_logo__keretnelkuli.png
  
 yonex_logo.jpg
 
fehervarihirek.jpg
 
 
 
 


 
 
 
Magyar English INweb Informatika